Prima Pagina

 

 

 

 

 

                                                    CAMPANIE UMANITARĂ

 

       Şi în acest an, Primăria Murgeni împreuna cu o  echipă de voluntari demarează  campania “Daruiește un Zâmbet”, un proiect pilot de responsabilitate socială ce vizează strângerea de donații pentru familiile defavorizate.

 

Scopul campaniei este strângerea de haine și materiale educaționale (jucării, cărți, materiale didactice) pentru familiile defavorizate de pe raza orașului Murgeni.

 

Proiectul se adresează societății civile dar și companiilor, tuturor celor care pot oferi un ajutor material prin sponsorizări și donații. Dorim să venim în sprijinul nevoilor familiilor defavorizate și să le oferim bucurii cu prilejul sărbătorilor de iarnă.

 

Centrele  de colectare se afla în cadrul  Serviciului Public de Asistență Socială a primariei Murgeni și în cadrul Liceului Tehnologic „Ghenuță Coman” Murgeni.

 

Donaţiile se strâng până în data de 18 decembrie 2016. Două zile mai târziu, respectiv în 20 decembrie, iniţiatorii campaniei, alături de doritori, vor merge la familiile respective pentru a le face viaţa puţin mai frumoasă înainte de sărbătorile de iarnă.

 

 

 

Detalii la -0764122615 * Butnaru Sebastian

 

                -0235426020 * Petre Roxana

 

                -0764580950 *  Drilea Florin

 

Adrese:

Str.Ghenuta Coman nr.12, Murgeni, Vaslui – Primăria Murgeni

 

Str. Ştefan Cel Mare nr. 105, Murgeni, Vaslui – Liceul Tehnologic „Ghenuţă Coman”